Tule mukaan 24.9. kuulemaan Servican vastuullisuustyöstä ja ilmoittaudu webinaariin


Kestävä kehitys ja vastuullisuus ovat nousseet merkittäviksi teemoiksi liiketoiminnassa ja yhteiskunnassa. Myös Servican tavoitteena on, että kestävän kehityksen näkökulma on vahvasti mukana yhtiön strategiassa, toiminnan ja palvelujen kehittämisessä sekä viestinnässä ja raportoinnissa.

Servican Yhdessä enemmän -webinaari on uusi tilaisuus, jossa pureudutaan toimintaamme koskeviin ajankohtaisteemoihin asiantuntijoidemme johdolla. Ensimmäisen Yhdessä enemmän -webinaarin teemana on vastuullisuus ja kestävä kehitys, ja se järjestetään tiistaina 24.9.2024 klo 13–14 Teamsissa.

Tässä webinaarissa:

  • kuulet Servican vastuullisuuden painopistealueista sekä vastuullisuustyön kehittämisestä
  • opit EU:n uusista kestävyysraportointivaatimuksista
  • kuulet Servican tuoreen hiilijalanjälkilaskennan tulokset
  • pääset halutessasi kysymään ja keskustelemaan Servican vastuullisuustyön tulevaisuudesta

Kenelle

Webinaari on suunnattu Servican asiakkaille ja yhteistyökumppaneille. Webinaariin voivat osallistua kaikki aiheesta kiinnostuneet.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan webinaariin täällä: https://forms.office.com/e/C59ckh9UcS . Mitä Servican vastuullisuuteen liittyviä kysymyksiä toivoisit tilaisuudessa käsiteltävän? Ilmoittautumislomakkeella voit jättää ennakkokysymyksiä, joihin pyrimme vastaamaan keskustelutilaisuudessa. Ilmoittautumalla saat myös linkin myöhemmin julkaistavaan webinaaritallenteeseen.

Suunnittelemme vastaavia tapahtumia myös muista teemoista, kuten hankinnoista ja turvallisuudesta. Tavoitteenamme on jatkossa järjestää 3–4 ajankohtaiswebinaaria vuodessa. 

Tervetuloa mukaan!